Kosten dakkapel 8 meter

Bij plaatsing van een dakkapel van 8 meter breed profiteren al snel twee kamers van extra leefruimte en licht. Bij dit type dakkapel kunt u, afhankelijk van de breedte van uw dak, 8 tot 16 m2 extra leefruimte toevoegen. Door een dergelijke verbetering van uw woning stijgt de waarde van uw huis aanzienlijk. Meer nog dan bij andere verbouwingen. Wilt u de kosten voor het plaatsen van een dakkapel drukken? Dan is het een goed idee om eens te informeren bij de buren. Het samen plaatsen van een dakkapel van 8 meter is vaak goedkoper dan de plaatsing van twee aparte dakkapellen. Bovendien hoeft u dan geen rekening te houden met de erfgrens waardoor u van een halve meter extra dakkapel geniet.

Een dakkapel van 8 meter heeft standaard 2 vaste ramen en 3 draai-kiepramen. Door het raamkozijn te vergroten of te verkleinen wordt deze dakkapel passend gemaakt voor uw dak. Is de ruimte bij uw woning voldoende voor een kraan als deze tot aan het dak reikt? Dan kunt u naast een traditionele bouw ook kiezen voor een prefab dakkapel van 8 meter.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de exacte prijzen op basis van uw wensen? Vul uw postcode in, plaats gratis uw klus op Watkosteendakkapel.nl en ontvang scherpe voorstellen van specialisten uit uw regio.

89

Opdrachtgevers vonden via Watkosteendakkapel.nl een dakkapel specialist voor hun dakkapel 8 meter!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Ontvang vrijblijvend de prijzen van dakkapel specialisten uit uw regio

Wat kost een dakkapel van 8 meter?

Voor een dakkapel van 8 meter breed zijn de kosten afhankelijk van de constructie waarvoor u kiest (prefab of traditionele bouw), het materiaal van de dakkapel, de vorm van het dak en de extra’s zoals screens, rolluiken en verlichtingsmogelijkheden. Een extra isolatielaag kost bijvoorbeeld €300,- tot €500,- euro meer en een verholen goot €350,- euro extra. Natuurlijk zijn extra’s zoals isolatie, HR++ glas en onderhoudsvrij materiaal voor uw dakkapel een investering waarmee u toekomstige kosten voorkomt. De prijzen voor een kunststof dakkapel van 8 meter breed beginnen bij ongeveer  €7.000 euro. Voor meer luxe en mooier materiaal valt de prijs al snel een paar duizend euro hoger uit. Bereken de kosten door hieronder uw postcode in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dakkapel 8 meter prijs voorbeelden

Een concreet antwoord op de vraag ‘Wat kost een dakkapel van 8 meter?’ is niet te geven. Het is echter wel mogelijk om u van een prijsindicatie te voorzien. Hierdoor heeft u een beeld van de invloed die de constructie van de dakkapel op de prijs heeft. Bekijk hieronder de voorbeelden van de gemiddelde prijzen voor een prefab en traditionele dakkapel 8 meter met een plat dak. De prijzen zijn inclusief plaatsing en BTW.

Let op: de meerprijs voor een schuin pannendak ligt tussen de 1.000 en 1.300 euro.

Dakkapel 8 meterPrefabTraditioneel
Houten dakkapel€9.300€10.740
Kunststof dakkapel€7.750€8.950
Keralit dakkapel€8.140€9.400

Wat kost een dakkapel van 8 meter breed bij specialisten in uw regio? Vul hieronder uw postcode in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis en vrijblijvend
  • Vakkundige dakkapel specialisten vergelijken
  • Bespaar 20% tot 40%

Eenvoudig de kosten voor een dakkapel van 8 meter vergelijken

Wilt u weten wat de kosten voor een dakkapel 8 of 8,5 meter zijn wanneer deze exact aan uw wensen voldoet? Plaats dan gratis uw klus op Watkosteendakkapel.nl. Hiermee vergelijkt u eenvoudig gerenommeerde dakkapel specialisten in uw regio. Zo bespaart u al direct op de voorrijkosten. Bovendien kan door slim vergelijken de totale besparing oplopen tot tientallen procenten.

1836 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

4523

Opdrachten geplaatst

2654

Opdrachten uitgevoerd

267

Dakkapel specialisten

Alleen dakkapel specialisten die met keurmerkproducten werken en een geldige kvk inschrijving hebben kunnen zich inschrijven op Watkosteendakkapel.nl. Alle specialisten worden continue gemonitord en zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk dakkapel specialisten uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.

Copyright © 2018