Kosten dakkapel 3 meter

Een dakkapel van 3 meter breed heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De kosten van een dakkapel 3 meter zijn te overzien terwijl je echt meer ruimte in huis creëert. Door deze dakkapel te plaatsen zal de waarde van uw woning stijgen. Daarnaast laat u met de brede en hoge ramen aanzienlijk meer daglicht binnen. Omdat dit type dakkapel wordt uitgevoerd met twee draai-kiepramen is het bovendien eenvoudiger om de ramen schoon te maken. Voorziet u de dakkapel daarbij van ventilatieroosters? Dan wordt het leefklimaat in uw woning ook sterk verbeterd. Lees meteen verder en kom alles te weten over de dakkapel van 3 meter breed. 

133

Opdrachtgevers vonden via Watkosteendakkapel.nl een dakkapel specialist voor hun dakkapel van 3 tot 3,5 meter!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Ontvang vrijblijvend de prijzen van dakkapel specialisten uit uw regio

Wat kost een dakkapel 3 meter?

Op de vraag ‘Wat kost een dakkapel van 3 meter?’ is geen eenduidig antwoord te geven. De kosten van een dakkapel zijn namelijk afhankelijk van de materiaalkeuze, constructie (prefab of traditioneel), de dakkapel afwerking en extra opties. Hierdoor liggen de kosten gemiddeld tussen de 3.000 euro en 10.000 euro. De kosten bij een dakkapel van 3 meter zijn opgebouwd uit 50% materiaalkosten, 30% arbeidskosten, 15% kosten voor het plaatsen en 5% afvoerkosten. 

Bent u benieuwd wat de totale kosten op basis van uw wensen zijn? Vul dan uw postcode in en ontvang de prijzen van specialisten uit uw regio.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kosten dakkapel 3 meter breed: prijsvoorbeeld

Naast het onderscheid tussen een prefab en traditionele dakkapel, zijn het materiaal en het type dak de belangrijkste eigenschappen voor de prijsbepaling. Een goedkope dakkapel 3 meter heeft een plat dak en is uit hout vervaardigd. De prijs van een zinken dakkapel met schuin dak ligt al snel driemaal zo hoog. Bekijk de tabel voor de minimale kosten bij een dakkapel 3 meter. 

Dakkapel 3 meterPlat dakSleepdakVerlegde nokVerhoogde nok
Hout€3.000€3.900€4.500€6.000
Kunststof€3.200€4.150€4.800€6.400
Polyester€3.400€4.425€5.100€6.800
Aluminium€4.000€5.200€6.000€8.000
Zink€5.400€7.000€8.100€10.800

Wat kost een dakkapel van 3 tot 3,5 meter breed bij specialisten in uw regio? Vul hieronder uw postcode in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis en vrijblijvend
  • Vakkundige dakkapel specialisten vergelijken
  • Bespaar 20% tot 40%

Vergelijk prijzen voor een dakkapel 3 meter

Zoals u in de prijstabel goed kunt zien, zijn de kosten voor een dakkapel 3 meter sterk afhankelijk van uw wensen. Bovendien zijn de prijzen tussen leveranciers erg verschillend. Wilt u een complete dakkapel plaatsen? Dan loont het om dakkapel specialisten te vergelijken. Dat doet u eenvoudig via watkosteendakkapel.nl.

Op watkosteendakkapel.nl plaatst u namelijk gratis een klus en vergelijkt u de prijzen voor een dakkapel van 3 meter. Doordat wij specialisten in uw eigen regio aanbevelen bespaart u niet alleen op de kosten van uw dakkapel en het plaatsen, maar ook op de voorrijkosten. Door gratis een klus te plaatsen krijgt u snel een goed beeld van de kosten. Bovendien ziet u in een oogopslag het bedrag wat u bespaart. Plaats direct uw klus en bespaar gemiddeld 36% op de totale kosten van uw dakkapel.

1836 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

4523

Opdrachten geplaatst

2654

Opdrachten uitgevoerd

267

Dakkapel specialisten

Alleen dakkapel specialisten die met keurmerkproducten werken en een geldige kvk inschrijving hebben kunnen zich inschrijven op Watkosteendakkapel.nl. Alle specialisten worden continue gemonitord en zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk dakkapel specialisten uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.

Copyright © 2024