Kosten dakkapel 9 meter

Een XL dakkapel van 9 meter breed is extra groot en biedt u dan ook veel extra leefruimte op uw bovenverdieping of zolder. Omdat de prijs per meter van deze dakkapel relatief laag is, valt de totaalprijs bovendien erg mee. Met een dergelijke extra grote dakkapel heeft u de mogelijkheid om twee kamers in één keer te verruimen. Daarnaast kunt u kosten drukken door de dakkapel van 9 meter breed met de buren delen. Biede woningen krijgen dan vierenhalve meter dakkapel, wat voordeliger is dan de plaatsing van 2 gelijkwaardige dakkapellen van 4 meter breed. Een ander voordeel is dat een XL dakkapel van 9 meter direct de waarde van uw woning verhoogt. Wanneer u uw woning in de toekomst eventueel wilt verkopen, zal de extra ruimte en lichtinval potentiële kopers aanspreken.

Bent u benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor uw woning? Vul uw postcode in, plaats gratis uw klus op Watkosteendakkapel.nl en kom snel in contact met vakkundige dakkapel specialisten.

76

Opdrachtgevers vonden via Watkosteendakkapel.nl een dakkapel specialist voor hun dakkapel tot 9,5 meter!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Ontvang vrijblijvend de prijzen van dakkapel specialisten uit uw regio

Wat kost een dakkapel van 9 meter?

Net als bij andere formaten dakkapellen, hangen ook bij een dakkapel van 9 meter de kosten voor een groot deel af van de constructie (traditioneel of indien mogelijk prefab), het materiaal, de vorm van het dak en de verdere afwerking. Bent u zelf handig? Dan kunt u op bijvoorbeeld de afwerking besparen door een casco dakkapel te kopen. Een casco dakkapel van 9 meter breed kost minimaal €7.600 euro inclusief btw en plaatsing. Een afgewerkte kunststof dakkapel van 9 meter met kozijnen voorzien van 2 vaste ramen en 3 draai-kiepramen is te koop voor gemiddeld €9.800 euro inclusief btw en plaatsing.

Prijs van een dakkapel van 9 meter breed: voorbeelden

Het is niet eenvoudig om antwoord te geven op de vraag ‘Wat kost een dakkapel van 9 meter?’ De prijs is namelijk afhankelijk van het type dakkapel, prefab of maatwerk, het materiaal en nog meer factoren. Voor een dakkapel met een basis afwerking, een plat dak en geen extra accessoires moet u denken aan de volgende prijzen:

MateriaalPrijs
Kunststof dakkapel 9 meter€9.800
Keralit dakkapel 9 meter€10.300
Houten dakkapel 9 meter€10.700

Kiest u voor een maatwerk dakkapel? Dan liggen de prijzen gemiddeld 10% tot 15% hoger. De dakkapel moet dan namelijk ter plaatse opgebouwd worden. Een traditionele dakkapel tot 9,5 meter kan echter geheel naar wens worden uitgevoerd, terwijl de mogelijkheden bij een prefab dakkapel beperkter zijn.

Let op: de kosten voor een dakkapel van 9 meter met een schuin dak liggen zo’n 30% hoger dan bij een dakkapel met plat dak.

Wat kost een dakkapel van 9 meter bij specialisten in uw regio? Vul hieronder uw postcode in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis en vrijblijvend
  • Vakkundige dakkapel specialisten vergelijken
  • Bespaar 20% tot 40%

Besparen door de prijzen van een dakkapel 9 meter te vergelijken

Uiteraard kunt u besparen op de kosten voor een dakkapel van 9 meter door voor een casco dakkapel met plat dak te kiezen die u vervolgens deelt met de buren. Wilt u dakkapel geheel op uw dak? Dan kunt u eenvoudig kosten besparen door op Watkosteendakkapel.nl dakkapel specialisten te vergelijken. Hier ziet u na het plaatsen van uw klus direct welke aanbieder van dakkapellen het goedkoopst is. Door te kiezen voor een regionaal dakkapel bedrijf bespaart u bovendien op de voorrijkosten. De totale besparing op de kosten voor een dakkapel van 9 meter kan hierdoor oplopen tot enkele tientallen procenten.

1836 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

4523

Opdrachten geplaatst

2654

Opdrachten uitgevoerd

267

Dakkapel specialisten

Alleen dakkapel specialisten die met keurmerkproducten werken en een geldige kvk inschrijving hebben kunnen zich inschrijven op Watkosteendakkapel.nl. Alle specialisten worden continue gemonitord en zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk dakkapel specialisten uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.

Copyright © 2024