Een dakkapel laten plaatsen

U kunt op steeds meer manieren een dakkapel op uw woning laten plaatsen. Wilt u een dakkapel plaatsen en vraagt u zich af: Wat kost een dakkapel laten plaatsen?  Dan is het op de eerste plaats belangrijk dat u zich oriënteert op het type dakkapel dat u wilt plaatsen. Over het algemeen is een prefab dakkapel eenvoudiger te realiseren en daarom ook goedkoper in aanschaf. Lees hier alles wat u over de plaatsingskosten van een dakkapel moet weten.

Bent u opzoek naar een kwalitatieve dakkapel inclusief plaatsen tegen lage kosten? Vind dakkapel specialisten in uw regio, plaats gratis een klus en vergelijk.

344

Opdrachtgevers hebben via Watkosteendakkapel.nl een dakkapel specialist gevonden!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Ontvang vrijblijvend de prijzen van dakkapel specialisten uit uw regio

Wat kost het plaatsen van een dakkapel?

Om van uw nieuwe dakkapel een goed beeld van de kosten te krijgen, is het naast de materiaalkosten belangrijk om te weten wat het kost om een dakkapel te laten plaatsen. Zo weet u precies wat u straks kwijt bent. Natuurlijk zijn deze arbeidskosten ook afhankelijk van uw wensen met betrekking tot het type dakkapel en eventuele extra services zoals het opruimen van afval en het plaatsen van een vensterbank. Bekijk de prijstabel en lees wat het kost om een standaard dakkapel te laten plaatsen met een formaat van 1,5 meter hoog en 2,5 meter breed. De getoonde indicaties zijn inclusief BTW.

MateriaalPrijs prefab dakkapel inclusief plaatsenPrijs traditionele dakkapel inclusief plaatsen
Houten dakkapel€3.300€4.100
Kunststof dakkapel€3.800€4.800
Polyester dakkapel€4.775niet te realiseren

Wat kost een dakkapel inclusief plaatsen bij een specialist in uw regio? Vul hieronder uw postcode in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis en vrijblijvend
  • Vakkundige dakkapel specialisten vergelijken
  • Bespaar 20% tot 40%

Welke factoren beïnvloeden de kosten voor het plaatsen van een dakkapel?

Zoals u in het voorbeeld hierboven heeft kunnen zien, is het antwoord op de vraag ‘Wat kost het laten plaatsen van een dakkapel?’ voor een groot deel afhankelijk van het type dakkapel dat u laat plaatsen. De arbeidskosten staan namelijk in verhouding met de kostprijs van de dakkapel. Hoe duurder de dakkapel in zijn geheel, hoe meer kosten er voor het plaatsen ervan berekend worden. Over het algemeen bedragen de kosten voor plaatsing dan ook 25% van de totale kostprijs van een dakkapel. Op deze arbeidskosten kunt u wel onderhandelen. Hierdoor kan dit percentage een aantal procenten dalen zonder dat u daarbij hoeft in te leveren op de kwaliteit van de dakkapel.

Om onnodig oponthoud door een kraan te voorkomen, wordt in grote steden een dakkapel vaak binnen 1 dag geplaatst. Dit is ook voor de kopers een groot voordeel. De huur van zo’n kraan beïnvloed de kosten voor het plaatsen van een dakkapel namelijk aanzienlijk. Na plaatsing wordt er dan ook zo snel mogelijk voor gezorgd dat de kraan niet meer nodig is. Een kraan stil laten staan kost al gauw 100 tot 250 euro per uur.

"Wilt u voordelig uit zijn? Kies dan altijd voor een dakkapel inclusief plaatsen!"

Besparen door dakkapel specialisten te vergelijken

Wat kost het om een dakkapel te plaatsen? Wanneer u slim vergelijkt en verschillende bespaartips toepast betaalt u al snel tientallen procenten minder. Het goedkoopst is het plaatsen van een prefab dakkapel zonder poespas. Helemaal als u deze tegelijk met de buren laat plaatsen en een mooie kwantumkorting bedingt. Een dakkapel met plat dak die aan de gestelde voorwaarden voldoet kan zelfs zonder vergunning geplaatst worden. Ook dat scheelt flink op de kosten. De grootste besparing haalt u echter uit het vergelijken van vakbedrijven.

Door te kiezen voor een regionale dakkapellen specialist bespaart u op de voorrijkosten. Bovendien rekenen dakkapel bedrijven verschillende plaatsingskosten. Door diverse dakdekkers slim te vergelijken bespaart u snel 20% tot zelfs 40% op de totale kosten.

Wat kost een dakkapel zetten? Vul uw postcode in, plaats gratis uw klus, vergelijk verschillende aanbieders en betaal de laagste prijs voor het laten plaatsen van uw dakkapel.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1836 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

4523

Opdrachten geplaatst

2654

Opdrachten uitgevoerd

267

Dakkapel specialisten

Alleen dakkapel specialisten die met keurmerkproducten werken en een geldige kvk inschrijving hebben kunnen zich inschrijven op Watkosteendakkapel.nl. Alle specialisten worden continue gemonitord en zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk dakkapel specialisten uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.

Copyright © 2024