Kosten dakkapel 4 meter

Met een dakkapel van 4 meter kunt u één of zelfs meerdere kamers tegelijk van extra ruimte en daglicht voorzien. Het is daarnaast ook mogelijk samen met de buren de kosten van een dakkapel van 4 meter breed te delen om in beide woningen te genieten van meer ruimte en licht. Afhankelijk van de breedte van uw dak kunt u met deze dakkapel 4 tot 8 m2 extra ruimte creëren. Dit komt de waarde van uw woning uiteraard ten goede. Bovendien bieden de dakkapellen van 4 meter breed veel mogelijkheden met betrekking tot de raamindelingen. Bijvoorbeeld: 

 • 4 draai-kiepramen
 • 3 draai-kiepramen en 1 vast raam
 • 2 draai-kiepramen en 2 vaste ramen

165

Opdrachtgevers vonden een dakkapel specialist voor hun dakkapel van 4 tot 4,5 meter!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ontvang vrijblijvend de prijzen van dakkapel specialisten uit uw regio

Wat kost een dakkapel van 4 meter?

Een sluitend antwoord op de vraag ‘Wat kost een dakkapel 4 meter?’ is niet te geven zonder uw wensen te kennen. In het geval van een dakkapel van 4 meter breed is de kunststof variant voordeliger dan de houten variant. Dit is overigens bij kleinere dakkapellen niet het geval.

Zoekt u een goedkope dakkapel van 4 meter breed die onderhoudsvrij is? Kies dan voor kunststof. De kosten voor een kosten kunststof dakkapel 4 meter met plat dak beginnen bij ongeveer €4.650 euro. Daarmee is deze variant het voordeligst. Factoren die daarnaast de prijs bepalen zijn, de constructie (prefab of traditioneel), de afwerking en de accessoires. Zo kunt u met bijvoorbeeld ventilatieroosters uw grote ruimte aangenaam ventileren. Ook het daktype dat u voor uw dakkapel kiest heeft invloed op de totale prijs. Voor het dak kiest u uit maar liefst 4 verschillende mogelijkheden: een plat dak, een sleepdak, een dak met een verlegde nok of met een verhoogde nok. In het geval van een dakkapel 4 meter is de prijs bovendien afhankelijk van de raamindeling. Hoe meer draai-kiepramen, des te hoger de totale prijs. 

Wilt u de exacte prijs voor uw dakkapel weten? Vul dan meteen uw postcode in, ontvang de prijzen van dakkapel specialisten en vergelijk vrijblijvend.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorbeelden: prijzen dakkapel 4 meter

Wat kost een dakkapel van 4 tot 4,5 meter nu precies? De keuze van het materiaal en het dak hebben naast de keuze voor prefab of traditionele bouw het meeste invloed op de totale prijs. Hieronder een prijsindicatie van de kosten bij een dakkapel tot 4,5 meter.

Dakkapel 4 meterPlat dakSleepdakVerlegde nokVerhoogde nok
Kunststof€4.650€6.000€7.000€9.300
Hout€4.850€6.300€7.300€9.700
Polyester€5.100€6.600€7.650€10.200
Aluminium€5.500€7.150€8.250€11.000
Zink€5.700€7.400€8.550€11.400

Wat kost een dakkapel van 4 of 4,5 meter bij specialisten in uw regio? Vul hieronder uw postcode in!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Gratis en vrijblijvend
 • Vakkundige dakkapel specialisten vergelijken
 • Bespaar 20% tot 40%

Vergelijk nu de prijs voor een dakkapel tot 4,5 meter

Hoewel bij een dakkapel van 4 meter de kosten flink uit elkaar liggen, kunt u de voordeligste aanbieder die de hoogste kwaliteit levert eenvoudig selecteren door goed te vergelijken.

Op watkosteendakkapel.nl plaatst u gratis een klus en vergelijkt u in een paar klikken alle aanbieders met elkaar. Door gerenommeerde dakkapel specialisten met elkaar te vergelijken koopt u een dakkapel van 4 meter van hoge kwaliteit tegen de laagste prijs. Via ons vergelijkformulier geeft u eenvoudig uw wensen door en ziet u direct wat de kosten van uw dakkapel zijn. Bovendien ziet ook meteen wat u bespaart. Deze kostenbesparing loopt op tot tientallen procenten.

1836 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

4523

Opdrachten geplaatst

2654

Opdrachten uitgevoerd

267

Dakkapel specialisten

Alleen dakkapel specialisten die met keurmerkproducten werken en een geldige kvk inschrijving hebben kunnen zich inschrijven op Watkosteendakkapel.nl. Alle specialisten worden continue gemonitord en zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk dakkapel specialisten uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.

Copyright © 2018