Dakkapel met pannendak kosten

Wilt u graag een dakkapel met dakpannen op uw woning laten plaatsen? Met een pannendak realiseert u meer extra ruimte in de nok van het dak. Een dakkapel met dakpannen is bovendien onderhoudsvriendelijker dan een plat dak. Het regenwater wordt namelijk beter afgevoerd. Hierdoor is de kans op verstoppingen of lekkages kleiner. De levensduur van een pannendak op uw dakkapel is in vergelijking tot een plat dak dan ook aanzienlijk langer. Houd er wel rekening mee dat deze dakkapel duurder is. Om deze dakkapel te realiseren is er namelijk meer materiaal nodig.

Bent u benieuwd naar de totale kosten op basis van uw wensen? Op Watkosteendakkapel.nl plaatst u gratis een klus en ontvangt u van dakkapel specialisten een vrijblijvend aanbod.

116

Opdrachtgevers hebben via Watkosteendakkapel.nl een dakkapel met pannendak laten plaatsen!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ontvang vrijblijvend de prijzen van specialisten uit uw regio

Welke factoren beïnvloeden de kosten bij een dakkapel met pannendak en hoe kunt u besparen?

De prijs van een dakkapel met dakpannen is hoger dan bij een dakkapel met plat dak. Dit komt door het materiaal en de tijd die het kost om het pannendak te bouwen. Ook heeft u altijd een vergunning nodig. Er zijn echter een aantal manieren om kosten te besparen.

 • Laat uw dakkapel met tweedehands dakpannen realiseren. Vaak worden de dakpannen bij het afbreken van een woning bewaard en doorverkocht. Deze dakpannen zijn vaak nog in uitstekende staat en kunnen probleemloos voor uw dakkapel gebruikt worden. Deze besparing kan oplopen tot 60%.
 • U kunt als goedkoper alternatief ook kiezen voor bitumen. Meestal zijn dakpannen echter onderhoudsvriendelijker en gewoon mooier.
 • Is er voldoende plek in de straat? Dan kan deze dakkapel ook prefab geleverd worden. Hiermee bespaart u ongeveer 10% op de totale kostprijs.
 • Door te kiezen voor een dakkapel specialist uit uw buurt bespaart u op de voorrijkosten.
 • Het vergelijken van diverse dakkapel specialisten levert een gemiddelde besparing van 32% procent op.

Deze dakkapel vraagt om een hogere investering dan wanneer u kiest voor een dakkapel met een plat dak, maar door de lange levensduur en het lage onderhoud is het de investering zeker waard.

Wat kost een dakkapel met pannendak bij specialisten in uw regio? Vul hieronder uw postcode in!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Gratis en vrijblijvend
 • Vakkundige dakkapel specialisten vergelijken
 • Bespaar 20% tot 40%

Prijsvoorbeelden bij een dakkapel met pannendak

Op de vraag ‘Wat kost een dakkapel met pannendak?’ is geen sluitend antwoord te geven. Wel kunt u in de onderstaande prijslijst de prijzen van deze dakkapel bij verschillende afmetingen zien. Dit betreft de prijs voor een houten dakkapel inclusief plaatsing en btw, zonder enige extra’s.

Breedte in metersGemiddelde kostenKozijnenAantal draai-kiepramen
1€3.200enkel1
2€3.600enkel1
3€4.300enkel2
4€5.200dubbel2
5€6.200dubbel2
6€7.300dubbel3
7€8.400dubbel3
8€9.350dubbel3

Wat kost een dakkapel met pannendak: specialisten vergelijken

De grootste besparing op uw dakkapel met dakpannen realiseert u door bij verschillende specialisten de prijzen te vergelijken. Plaats hiervoor gratis uw klus op Watkosteendakkapel.nl en bespaar tot 40% op de kostprijs. Door te kiezen voor een lokale aannemer, bespaart u bovendien op de voorrijkosten.

1836 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

4523

Opdrachten geplaatst

2654

Opdrachten uitgevoerd

267

Dakkapel specialisten

Alleen dakkapel specialisten die met keurmerkproducten werken en een geldige kvk inschrijving hebben kunnen zich inschrijven op Watkosteendakkapel.nl. Alle specialisten worden continue gemonitord en zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk dakkapel specialisten uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.

Copyright © 2018