Dakkapel van glas

Een glazen dakkapel is niet alleen modern, maar in Nederland ook nog vrij uniek. Met deze dakkapel heeft u echt iets bijzonders op uw woning staan wat de aandacht zal trekken. Een dakkapel van glas is op twee manieren anders dan andere dakkapellen: waar de zijwangen normaal gesproken ondoorzichtig zijn, heeft deze dakkapel een glazen zijkant. Ook heeft deze dakkapel een glazen dak, terwijl deze bij andere dakkapellen ondoorzichtig zijn. Dit levert een prachtig uitzicht op vanuit uw zolder, slaapkamer of kantoor. Niet alleen heeft u overdag meer lichtinval met een dakkapel van glas, ook waant u zich na schemering onder de blote sterrenhemel. Door deze unieke toevoeging aan uw woning stijgt de waarde van uw woning nog meer dan wanneer u kiest voor een ondoorzichtige dakkapel.

Overweegt u een dakkapel van glas en bent u benieuwd naar zowel de mogelijkheden als prijzen? Plaats gratis uw klus, omschrijf uw wensen en ontvang de prijzen van specialisten uit uw regio.

79

Opdrachtgevers hebben via Watkosteendakkapel.nl hun glazen dakkapel laten plaatsen!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ontvang vrijblijvend de prijzen van specialisten uit uw regio

Kosten glazen dakkapel

De laatste jaren heeft het verbeterde productieproces bij deze dakkapel de kosten flink doen dalen. Hierdoor is deze dakkapel toegankelijk geworden. Doordat de prijsverschillen nog steeds erg groot zijn, is het echter lastig het precieze antwoord op de vraag ‘Wat kost een glazen dakkapel?’ te geven. Bovendien is de uiteindelijke prijs van uw dakkapel met glazen dak en zijwangen afhankelijk van verschillende factoren. Kiest u voor prefab, waarbij de dakkapel kant-en-klaar op uw woning geplaatst wordt, of voor een traditionele bouw? Wat is de afmeting van uw dakkapel? En welke beglazing kiest u: HR, HR+, HR++ of HR+++? Een dakkapel met een glazen behuizing heeft u al vanaf €2.500,- euro. Wilt u echter een luxe model met hoogwaardige afwerking en 3 draai-kiepramen, dan betaalt u al snel €10.000,- euro.

Wat kost een glazen dakkapel bij specialisten in uw regio? Vul hieronder uw postcode in!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Gratis en vrijblijvend
 • Vakkundige dakkapel specialisten vergelijken
 • Bespaar 20% tot 40%

De voordelen bij een dakkapel van glas

Een dakkapel met een glazen behuizing zorgt niet alleen voor meer ruimte, maar ook voor veel andere voordelen. Hieronder ziet u alle voordelen van deze dakkapel:

 • De dakkapel laat meer daglicht toe
 • Met glazen zijwangen en een glazen dak heeft u meer uitzicht
 • De ruimte is bij een dakkapel van glas optisch nog groter
 • De meerwaarde van uw woning is hoger dan bij andere type dakkapellen
 • Meer warmte door zonlicht in de winter
 • Een beter verkoopbare woning doordat deze vaak uniek in de straat is.
 • Er is eenvoudig meer isolatie te realiseren met HR glas.
 • De dakkapel heeft een levensduur van 50 tot 70 jaar.
 • Onderhoudsarm: het onderhoud blijft beperkt tot schoonmaken.

Vergelijk de prijs van glazen dakkapellen bij verschillende specialisten

Door op Watkosteendakkapel.nl slim te vergelijken kunt u tot 40% op de kosten voor uw nieuwe dakkapel besparen. Plaats gratis een klus waarin u uw wensen omschrijft en ontvang de prijzen van de aangesloten dakkapel specialisten. Kiest u voor een dakkapel specialist uit uw omgeving? Dan bespaart u bovendien op de voorrijkosten.

1836 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

4523

Opdrachten geplaatst

2654

Opdrachten uitgevoerd

267

Dakkapel specialisten

Alleen dakkapel specialisten die met keurmerkproducten werken en een geldige kvk inschrijving hebben kunnen zich inschrijven op Watkosteendakkapel.nl. Alle specialisten worden continue gemonitord en zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk dakkapel specialisten uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.

Copyright © 2018