1. Gratis klus plaatsen

U wilt een dakkapel plaatsen, renoveren of laten schoonmaken en u bent benieuwd naar de prijzen? Op Watkosteendakkapel.nl plaatst u gratis een klus en omschrijft u zo duidelijk mogelijk wat uw wensen zijn. Ons slimme systeem vindt vervolgens dakkapel specialisten die uw klus kunnen uitvoeren. Deze bedrijven worden automatisch aangeschreven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Tip: weet u nog niet zeker of u de klus wilt laten uitvoeren? Geen enkel probleem! U kunt ons systeem ook gebruiken voor het verkrijgen van een prijsindicatie.

2. Reactie van dakkapel specialisten 

Op basis van uw wensen ontvangt u een inhoudelijke reactie van dakkapel specialisten. Dit is in de vorm van een vrijblijvend aanbod. Zodra u een aanbieding ontvangt, dan wordt u automatisch op de hoogte gebracht.

 

Ontvang de voorstellen binnen 3 tot 24 uur

3. Vergelijken

Zijn de eerste aanbiedingen binnen? Dan kunt u eenvoudig vergelijken. Vergelijken doet u bij Watkosteendakkapel.nl op basis van prijs, ervaringen van voorgaande klanten en de inhoudelijk reactie van de dakkapel specialist. Tijdens het vergelijken vormt u zich een beeld van het bedrijf en kunt u uiteindelijk beter een keuze maken.

4. Vrijblijvend kiezen

Vergelijk via Watkosteendakkapel.nl is geheel vrijblijvend. Kiezen dus ook. Gebruikt u onze gratis vergelijkdienst? Dan zit u nergens aan vast. Na het vergelijken kiest u vrijblijvend of u de klus door een van de aanbieders wilt laten uitvoeren.

In contact komen met een dakkapel bedrijf
Heeft u een aanbod ontvangen die voor u interessant is? Dan kunt u de specialist eenvoudig bereiken. Bijvoorbeeld per telefoon of email.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1836 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

4523

Opdrachten geplaatst

2654

Opdrachten uitgevoerd

267

Dakkapel specialisten

Alleen dakkapel specialisten die met keurmerkproducten werken en een geldige kvk inschrijving hebben kunnen zich inschrijven op Watkosteendakkapel.nl. Alle specialisten worden continue gemonitord en zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk dakkapel specialisten uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.

Copyright © 2018