Kosten prefab dakkapel

Een prefab dakkapel plaatsen kan bijna altijd binnen één dag. Hierdoor geniet u nog sneller van een ruime kamer met extra lichtinval. Helemaal wanneer er geen bouwvergunning en tekening nodig zijn. Bovendien is het productieproces in een fabriek erg efficiënt. Een prefab dakkapel bestellen is daardoor eenvoudig en snel. Houd in gunstige gevallen rekening met een levertijd van slechts twee tot vier dagen. U en uw buren hebben dankzij de snelle plaatsing bovendien weinig overlast van de verbouwing: er is minder lang geluidsoverlast en de kans op inregenen is nihil. Aan het einde van de dag is het dak dicht en de rommel weg.

Wilt u een dakkapel prefab laten plaatsen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vind dakkapel specialisten in uw regio, plaats gratis een klus, ontvang vrijblijvend de prijzen en vergelijk! 

207

Opdrachtgevers vonden via Watkosteendakkapel.nl een dakkapel specialist in hun regio!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ontvang gratis en vrijblijvend de prijzen
 • Dakkapel specialisten uit uw regio
 • Vergelijk eenvoudig

Prefab dakkapel of traditioneel?

De snelle plaatsing is niet de enige reden dat kant en klare dakkapellen zo populair zijn: de kosten liggen gemiddeld 15% lager dan bij een traditionele dakkapel. Dit komt doordat alle onderdelen (zoals de prefab dakplaat en de zijwangen) van te voren in een fabriek gemaakt en afgewerkt worden. Bovendien zorgt de fabrieksproductie voor een hoog afwerkingsniveau.

Hoewel prefab dakkapellen minder flexibel zijn, kunt u nog steeds veel zelf bepalen. Denk bijvoorbeeld aan het materiaal, afmeting, afwerking en de kleur. Ook kiest u voor deze dakkapel uit verschillende prefab daken. Van een plat dak tot verhoogde nok.

Heeft u genoeg ruimte in de straat voor een hijskraan? Dan is de keuze uiteindelijk aan u: kiest u voor een prefab dakkapel of niet?

"Als u de voordelen van een prefab dakkapel kent, dan is de keuze tussen prefab of traditioneel snel gemaakt"

Wat kost een kant-en-klare dakkapel: prijsvoorbeelden

Een eenduidig antwoord op de vraag ‘Wat kost een prefab dakkapel?’ is eigenlijk niet te geven. Wel kunnen wij u voorzien van een aantal prijsvoorbeelden. Zo krijgt u een goede indruk van de gemiddelde prijzen. Let er wel op dat de prijzen in het onderstaande overzicht richtlijnen zijn voor een basis dakkapel met een breedte van 2,5 meter en een hoogte van 1,5 meter, inclusief BTW en plaatsing.

Prefab dakkapel prijslijst

Type prefab dakkapelGemiddelde prijs
Prefab houten dakkapel€2.900 - €3.400
Prefab kunststof dakkapel€3.400 - €3.400

Om de kosten te drukken kunt u ervoor kiezen de dakkapel tegelijkertijd met uw buren te laten plaatsen. De specialist is in zo’n geval vaak bereid een voordelige prefab dakkapel aanbieding te doen.

Een andere mogelijkheid om te besparen is door te kiezen voor een casco variant. Met een casco prefab bouwpakket kunt u zelf een dakkapel bouwen: er zitten dan echter nog geen ramen, isolatie of extra’s op de dakkapel. De dakkapel is alleen water- en winddicht gemaakt. Zelf een kant en klare maken is echter niet voor iedereen weggelegd: alleen een ervaren klusser kan zo’n prefab dakkapel zelf plaatsen en afwerken. Naast de bovenstaande materialen kunt u ook kiezen voor een:

 • polyester prefab dakkapel
 • prefab dakkapel van zink
 • prefab dakkapel van Keralit

 

Wat kost een prefab dakkapel bij specialisten in uw regio? Vul hieronder uw postcode in!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Gratis en vrijblijvend
 • Vakkundige dakkapel specialisten vergelijken
 • Bespaar 20% tot 40%

Bespaar door bij specialisten de dakkapel prefab prijzen te vergelijken

Wilt u een prefab dakkapel kopen (voor op uw prefab dak) of heeft u speciale wensen zoals een prefab nokverhogende dakkapel? Hier vergelijkt u direct de voordeligste prijzen. Dit doet u eenvoudig door op watkosteendakkapel.nl uw postcode in te vullen en een klus te plaatsen. U ontvangt daarna direct de prijzen van dakkapel specialisten bij u in de buurt.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1836 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

4523

Opdrachten geplaatst

2654

Opdrachten uitgevoerd

267

Dakkapel specialisten

Alleen dakkapel specialisten die met keurmerkproducten werken en een geldige kvk inschrijving hebben kunnen zich inschrijven op Watkosteendakkapel.nl. Alle specialisten worden continue gemonitord en zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk dakkapel specialisten uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.

Copyright © 2024