Kosten dakkapel per strekkende meter

De kosten van een dakkapel per strekkende meter zijn afhankelijk van het materiaal, behuizing, afmeting, constructie en bouw. De prijzen van een prefab dakkapel bijvoorbeeld lager dan die van de traditionele variant. Ten slotte betaalt u ook voor de accessoires vaak een meerprijs per strekkende meter. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van rolluiken op de dakkapel.

Een dakkapel per meter kopen is niet mogelijk. De beginconstructie is in verhouding namelijk duurder dan de extra meters. Daarom kunnen we u alleen per éxtra strekkende meter de prijs van een dakkapel geven. Hiervoor kijken we eerst wat een kleine dakkapel van bijvoorbeeld drie meter in verschillende materialen kost. Vervolgens kan daar de prijs van een dakkapel per meter bij opgeteld worden.

187

Opdrachtgevers hebben via Watkosteendakkapel.nl een lage prijs per meter gevonden!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Ontvang vrijblijvend de prijzen van specialisten uit uw regio

Dakkapel prijs per meter

De prijs voor een dakkapel van drie meter breed kan variëren van €3.000 tot€10.000 euro. Bent u benieuwd de prijsindicaties? Gebruik dan de onderstaande tabel. De prijzen voor een dakkapel met plat dak, inclusief plaatsing en btw, is per materiaal als volgt:

MateriaalPrijs dakkapel (300 cm breed)
Hout€3.400
Kunststof€3.600
Polyester€3.700
Aluminium€4.600
Zink€5.400

Nu kan de vraag ‘Wat kost een dakkapel per meter?’ beter beantwoordt worden.

Bovenop de prijs voor een dakkapel van drie meter betaalt u bij de voordeligste aanbieder voor een bredere dakkapel €1.000 euro per meter extra. Bij een dure specialist kan dit oplopen tot €1.500 euro per meter.

De gemiddelde prijs dakkapel per meter is dus €1.150 euro per m1 (per strekkende meter). Daardoor krijgt u evenveel vierkante meters meer leefruimte en betaalt u dit bedrag in feite extra per m2 woonoppervlakte. Hierdoor is een grote dakkapel in verhouding voordeliger dan een kleine dakkapel.

Wat kost een dakkapel per meter bij specialisten in uw regio? Vul hieronder uw postcode in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis en vrijblijvend
  • Vakkundige dakkapel specialisten vergelijken
  • Bespaar 20% tot 40%

Prijsvoorbeelden: meterprijs dakkapel

We lichten de kosten van een dakkapel per meter nog eens uit aan de hand van een voorbeeld. Wilt u bijvoorbeeld twee dakkapellen laten plaatsen van kunststof? Eén van drie meter en één van vijf meter, dan zijn de prijzen als volgt:

  • De dakkapel van drie meter kost gemiddeld €3.600 euro.
  • De dakkapel van vijf meter kost €3.600 euro plus de gemiddelde dakkapel meter prijs à 2x €1.150 euro =€2.300 euro, dus een kleine €6.000 euro.
  • Bij elkaar bent u dan €9.900 euro kwijt, inclusief de plaatsing. Let er wel op dat hier nog eventueel kosten bij komen voor een vergunning.

Vergelijk de prijzen voor een dakkapel per strekkende meter

Wat kost een dakkapel per meter op basis van uw wensen? Wilt u de exacte meter prijs weten voor een dakkapel die u in gedachte heeft? Plaats dan gratis uw klus op watkosteendakkapel.nl. Door de dakkapel meter prijs bij verschillende aanbieders te vergelijken, ziet u direct wat u kunt besparen. Dit kan oplopen tot 40% procent van de totaalprijs. Met een prijsvergelijk op Watkosteendakkapel ziet u in één oogopslag het prijsverschil.

1836 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

4523

Opdrachten geplaatst

2654

Opdrachten uitgevoerd

267

Dakkapel specialisten

Alleen dakkapel specialisten die met keurmerkproducten werken en een geldige kvk inschrijving hebben kunnen zich inschrijven op Watkosteendakkapel.nl. Alle specialisten worden continue gemonitord en zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk dakkapel specialisten uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.

Copyright © 2024