Kosten dakkapel 5 meter

Een dakkapel van 5 meter breed biedt eindeloze mogelijkheden. Deze dakkapel kan namelijk voor een ruime kamer, maar ook voor de uitbouw van twee kamers tegelijk gebruikt worden. Dakkapellen van 5 meter breed laten veel daglicht binnen waardoor het ruimtelijke gevoel sterk verbeterd wordt. Door te kiezen voor transparante zijwanden wordt dit gevoel verder versterkt. Ook liggen de kosten per meter bij deze dakkapel lager dan bij minder brede modellen. Door de dakkapel bijvoorbeeld over 2 ruimtes door te laten lopen maakt u hier slim gebruik van. Bij een dakkapel van 5 meter mag u rekening houden met 5 tot 10 m2 extra woonoppervlak. Bovendien heeft u een brede keuze wat betreft de raamindeling. Denk bijvoorbeeld aan: 

 • 2 vaste ramen en 2 draai-kiepramen
 • 2 kleine vaste ramen en 3 draai-kiepramen
 • 1 klein vast raam en 4 draai-kiepramen
 • 5 draai-kiepramen

120

Opdrachtgevers vonden via Watkosteendakkapel.nl een dakkapel specialist voor hun dakkapel tot 5,5 meter!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ontvang vrijblijvend de prijzen van dakkapel specialisten uit uw regio

Wat kost een dakkapel 5 meter?

Het antwoord op de vraag ‘Wat kost een dakkapel van 5 meter?’ is sterk afhankelijk van het materiaalgebruik, de vorm van het dak, de constructie (prefab dakkapel of traditioneel maatwerk), de raamindeling en de gekozen extra’s zoals screens en rolluiken. De dakkapel prijzen voor 5 meter beginnen bij ongeveer €5.300 euro. Kiest u voor opties of een luxe behuizing? Dan moet u daar al snel een paar duizend euro bij optellen.

Let op: Zoekt u de goedkoopste mogelijkheid? Bij een afmeting van 5 meter breed zijn de kosten voor een kunststof variant het laagst. Houd er echter wel rekening mee dat Keralit zo’n 300 euro duurder is dan een ander merk kunststof.

Voorbeelden van de kosten dakkapel 5 meter breed

Wat kost dakkapel 5 meter per materiaal en daktype? Hieronder geven wij u een indicatie van de vanaf-prijzen per categorie. Let op: dit zijn slechts richtprijzen. Ook voor een dakkapel 5 meter breed is de prijs mede afhankelijk van de constructie (prefab of traditionele bouw) en de extra opties.

Wilt u weten wat een dakkapel van 5 meter breed kost op basis van uw wensen? Plaats dan gratis en geheel vrijblijvend een klus op watkosteendakkapel.nl, ontvang de prijzen en vergelijk!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dakkapel 5 meterPlat dakSleepdakVerlegde nokVerhoogde nok
Kunststof€5.300€6.900€7.950€10.600
Hout€5.500€7.150€8.250€11.000
Polyester€6.000€7.800€9.000€12.000
Aluminium€6.400€8.300€9.600€12.800
Zink€7.300€9.500€10.950€14.600

Wat kost een dakkapel van 5 meter breed bij specialisten in uw regio? Vul hieronder uw postcode in!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Gratis en vrijblijvend
 • Vakkundige dakkapel specialisten vergelijken
 • Bespaar 20% tot 40%

Vergelijk de prijzen voor een dakkapel van 5 meter en bespaar

Bij een dakkapel van 5 meter is de prijs niet alleen onderhevig aan uw wensen. Vergelijkt u slim diverse dakkapel specialisten? Dan bespaart u flink op de totaalprijs: vaak tot 32% en in uitzonderlijke gevallen tot 40%!

Door uw specifieke wensen voor een dakkapel te plaatsen op watkosteendakkapel.nl vergelijkt u eenvoudig diverse offertes. Zo verkrijgt u de scherpst mogelijke prijs voor een dakkapel van 5 meter breed. Bovendien bespaart u op de voorrijkosten omdat wij u de prijzen van regionale dakkapel specialisten tonen.

1836 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

4523

Opdrachten geplaatst

2654

Opdrachten uitgevoerd

267

Dakkapel specialisten

Alleen dakkapel specialisten die met keurmerkproducten werken en een geldige kvk inschrijving hebben kunnen zich inschrijven op Watkosteendakkapel.nl. Alle specialisten worden continue gemonitord en zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk dakkapel specialisten uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.

Copyright © 2024