Kosten standaard dakkapel

Wanneer u besluit een dakkapel te plaatsen dan kunt u daarbij kiezen voor prefab en maatwerk dakkapellen. Prefab is een standaard uitvoering die dus in standaard maten en met plat dak verkrijgbaar is. U kunt kiezen tussen breedtematen van 1,5 meter tot zelfs groter dan 8 meter. De standaard hoogte van deze dakkapel is 1,5 of 1,75 meter. Standaard dakkapellen kunnen overigens in afmetingen aangepast worden. Voor een standaard dakkapel hoeft u bovendien vaak geen vergunning aan te vragen, zeker niet in geval van plaatsing aan de achterzijde.

Wanneer we het hebben over de standaard afmetingen van een dakkapel, dan hebben we het over iets anders. Dit gaat namelijk om de standaard dakkapel maat. De standaard breedte van de dakkapel is 2,5 meter en de hoogte 1,5 meter. De kosten van dit type dakkapel leest u ook op deze pagina.

362

Opdrachtgevers hebben via Watkosteendakkapel.nl hun standaard dakkapel laten plaatsen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Ontvang vrijblijvend de prijzen van specialisten uit uw regio

De kosten van een standaard dakkapel

Wat kost een standaard dakkapel nu eigenlijk? De kosten van standaard dakkapellen bestaan uit 68 procent materiaalkosten, 27 procent arbeidskosten en 5 procent afvoerkosten. Hier leest u wat een standaard dakkapel (prefab dakkapel met plat dak) kost. De gemiddelde prijzen inclusief btw en plaatsing voor een standaard maat (2,5 x 1,5 meter) zijn als volgt:

MateriaalKosten
Standaard houten dakkapelv.a. €3.250
Standaard kunststof dakkapelv.a. €3.750
Standaard polyester dakkapelv.a. €4.750

Wat kost een standaard dakkapel bij specialisten in uw regio? Vul hieronder uw postcode in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis en vrijblijvend
  • Vakkundige dakkapel specialisten vergelijken
  • Bespaar 20% tot 40%

De voordelen en nadelen van een standaard dakkapel

Vanwege het platte dak hoeft u voor een standaard dakkapel vaak geen dakkapel vergunning aan te vragen. Ook kunnen standaard dakkapellen eenvoudiger geplaatst worden dan bijvoorbeeld een dakkapel op maat. Dit is niet alleen goedkoper, de plaatsing duurt ook vaak maar één dag. De standaard dakkapel is de meest voordelige dakkapel waar u per maat voor kunt kiezen. U kunt echter niet kiezen voor een persoonlijke afwerking. Een standaard dakkapel is letterlijk standaard en dus recht toe recht aan, met een plat dak en zonder extra opmaak.

Standaard dakkapel prijs vergelijken bij verschillende aanbieders

Wilt u een voordelige standaard dakkapel laten plaatsen en extra kosten besparen? Door uw klus op Watkosteendakkapel.nl te plaatsen vergelijkt u dakkapel specialisten voor de laagste prijs. Hierdoor bespaart u gemiddeld tot 32% op de kosten. Kiest u voor een lokale dakkapel specialist? Dan bespaart u ook op de voorrijkosten.

1836 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

4523

Opdrachten geplaatst

2654

Opdrachten uitgevoerd

267

Dakkapel specialisten

Alleen dakkapel specialisten die met keurmerkproducten werken en een geldige kvk inschrijving hebben kunnen zich inschrijven op Watkosteendakkapel.nl. Alle specialisten worden continue gemonitord en zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk dakkapel specialisten uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.

Copyright © 2018