Kosten dakkapel 7 meter

Wanneer u erover denkt om een dakkapel te laten plaatsen, dan denkt u wellicht niet meteen aan een dakkapel van 7 meter. Toch is de dakkapel van 7 meter breed een kapel die in rap tempo aan populariteit wint. Deze zeer ruime dakkapel vergroot uw woonruimte namelijk aanzienlijk met tot wel 14 m2 extra vloeroppervlak. Ook wordt uw bovenruimte er lichter van. Bij het plaatsen van ventilatieroosters wordt uw woning bovendien aangenaam fris en doorgelucht.

Een dakkapel tot 7,5 meter breed is per strekkende meter een stuk goedkoper dan een kleinere dakkapel. U kunt hem zelfs als prefab dakkapel laten plaatsen, mits de straat ruim genoeg is. Zo niet, dan kunt u altijd nog voor een traditionele dakkapel van 7 meter breed kiezen. Bovendien zal de waarde van uw woning stijgen wanneer u een dakkapel laat plaatsen. Een dakkapel is zelfs de goedkoopste manier om door middel van verbouwing een hogere waarde van uw woning te bereiken.

122

Opdrachtgevers vonden via Watkosteendakkapel.nl een dakkapel specialist voor hun dakkapel tot 6,5 meter!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Ontvang vrijblijvend de prijzen van dakkapel specialisten uit uw regio

Wat kost een dakkapel van 7 meter?

Het antwoord op de vraag ‘Wat kost een dakkapel van 7 meter?’ is lastig te geven. De prijs is namelijk deels gebaseerd op de constructie (prefab of traditioneel), het gebruikte materiaal, de vorm van het dak, de afwerking zoals raamindeling en de extra opties. Hierdoor ontstaan tussen dakkapel specialisten prijsverschillen die kunnen oplopen tot duizenden euro’s.

Door de grootte kunt u voor een dakkapel van 7 meter een prijs verwachten van minimaal €5.900 euro. Een kunststof dakkapel van 7 meter is daarbij de goedkoopste optie. Het voordeel van kunststof is bovendien dat het materiaal vrijwel onderhoudsvrij is. Houd er rekening mee dat de prijs voor een Keralit of Trespa dakkapel gemiddeld €300,- tot €500,- euro hoger ligt dan bij onbekende kunststof merken.

Factoren die bij een dakkapel 7 meter de kosten beïnvloeden

De prijs van een dakkapel tot 7,5 meter kan per aanbieder nogal verschillen. In de onderstaande tabel vindt u de vanaf-prijzen per materiaal en daktype. Deze prijzen zijn inclusief plaatsing en btw.

Let op: de onderstaande prijsindicaties zijn gebaseerd op dakkapellen zonder extra’s en met de voordeligste raamindeling.

Dakkapel 7 meterPlat dakSleepdakVerlegde nokVerhoogde nok
Kunststof€5.900€7.300€8.300€10.600
Hout€6.150€7.600€8.600€11.000
Polyester€6.400€7.900€8.950€11.500
Aluminium€6.800€8.450€9.550€12.300
Zink€7.000€8.700€9.850€12.700

Wat kost een dakkapel van 7 of 7,5 meter breed bij specialisten in uw regio? Vul hieronder uw postcode in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis en vrijblijvend
  • Vakkundige dakkapel specialisten vergelijken
  • Bespaar 20% tot 40%

Bespaar op de kosten voor een dakkapel van 7 meter

U kunt besparen door voor een plat dak op uw dakkapel te kiezen. Of misschien wel door zelf de handen uit de mouwen te steken en de afwerking aan de binnenkant te doen. Op de lange termijn kunt u bovendien besparen door voor slimme opties zoals isolatie, ventilatieroosters en rolluiken te kiezen. Maar het snelst bespaart u door via Watkosteendakkapel.nl aanbieders van dakkapellen van 7 meter te vergelijken.

Door te vergelijken ziet u niet alleen direct wat een dakkapel van 7 meter breed kost, maar ook wat u bespaart door voor een bepaalde dakkapel specialist te kiezen. Soms kunt u al besparen op de voorrijkosten door een lokale dakdekker in te schakelen.

Uw totale voordeel kan door een prijsvergelijk oplopen tot enkele tientallen procenten. Plaats daarom direct uw klus en bespaar op een dakkapel van 7 meter op maat.

1836 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

4523

Opdrachten geplaatst

2654

Opdrachten uitgevoerd

267

Dakkapel specialisten

Alleen dakkapel specialisten die met keurmerkproducten werken en een geldige kvk inschrijving hebben kunnen zich inschrijven op Watkosteendakkapel.nl. Alle specialisten worden continue gemonitord en zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk dakkapel specialisten uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.

Copyright © 2024