Kleine dakkapel kosten

Een kleine dakkapel plaatsen is goedkoop en geeft toch meerwaarde aan uw woning. Bij kleine dakkapellen kunt u een keuze maken uit alle materiaalsoorten. Bovendien zijn deze dakkapellen voor bijna alle woningen geschikt. Voor dakkapellen met een breedte van maximaal 2,5 meter heeft u minder snel een vergunning nodig. Zeker wanneer u een dakkapel van klein formaat aan de achterkant van uw woning wilt realiseren. Door op een kleine badkamer een dakkapel te plaatsen heeft u direct meer plek voor uw sanitair en zorgt u voor een betere ventilatie van deze vochtige ruimte. En met een dakkapel op een kleine zolder kunt u zomaar een extra bureau kwijt. Op deze pagina leest u alles over de prijzen van dakkapellen tot 1,5 meter.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor een dakkapel op uw dak? Plaats gratis uw klus op Watkosteendakkapel.nl en vergelijk specialisten in uw regio.

266

Opdrachtgevers hebben via Watkosteendakkapel.nl een kleine dakkapel laten plaatsen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Ontvang vrijblijvend de prijzen van specialisten uit uw regio

Factoren die bij een kleine dakkapel de prijs bepalen

Een dakkapel tot anderhalve meter breed valt onder de categorie klein en heeft u al vanaf €1.900,- euro. Dit is dan wel een dakkapel met plat dak en zonder extra opties. Niet alleen de materialen en afmetingen bepalen de prijs van een dakkapel. Met name de afwerking kan hoge kosten met zich meebrengen. Zo betaalt u voor een schuin dak zo’n 30% extra en kost een verlegde nok of een Frans balkon tot wel 60% meer. Voor de exacte prijs van een klein formaat dakkapel die u wilt laten plaatsen, kunt u offertes opvragen bij diverse dakkapel specialisten.

Wat kost een kleine dakkapel bij specialisten in uw regio? Vul hieronder uw postcode in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis en vrijblijvend
  • Vakkundige dakkapel specialisten vergelijken
  • Bespaar 20% tot 40%

Voorbeeldprijzen van kleine dakkapellen

Het antwoord op de vraag ‘Wat kost een kleine dakkapel?’ is lastig te geven, maar in onderstaand overzicht vindt u wel prijsindicaties voor dakkapellen met een klein formaat en een plat dak. De prijsindicaties zijn inclusief btw en plaatsing.

Let op: het gaat hier om een standaard model, zonder extra opties of luxe afwerking.

Afmeting in metersHouten dakkapelKunststof dakkapel
1€2.100€2.550
2€3.000€3.350
3€3.400€3.600
4€4.925€4.725
5€5.725€5.500

Dakkapel specialisten vergelijken: bespaar op uw dakkapel

Of u nu een badkamer met dakkapel wilt realiseren of een zolder wilt uitbreiden met behulp van een kleine dakkapel: het is verstandig om eerst aanbieders te vergelijken. Door uw klus te plaatsen op watkosteendakkapel.nl is dit erg eenvoudig en ziet u niet alleen direct de kosten voor constructie en plaatsing, maar ook wat u bespaart. Deze kostenbesparing loopt al snel op tot tientallen procenten van de totale kostprijs.

 

1836 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

4523

Opdrachten geplaatst

2654

Opdrachten uitgevoerd

267

Dakkapel specialisten

Alleen dakkapel specialisten die met keurmerkproducten werken en een geldige kvk inschrijving hebben kunnen zich inschrijven op Watkosteendakkapel.nl. Alle specialisten worden continue gemonitord en zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk dakkapel specialisten uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.

Copyright © 2018