Kosten dubbele dakkapel

Met een dubbele dakkapel haalt u nog meer licht en ruimte in huis dan met een gewone dakkapel. Bovendien zijn er veel mogelijkheden bij dit type dakkapel: een dubbele dakkapel boven elkaar, twee dakkapellen naast elkaar of tegenover elkaar op één dakvlak. Omdat u tegelijkertijd twee dakkapellen laat plaatsen, bespaart u op de kosten. Door op uw zolder twee dakkapellen te plaatsen maakt u hier bovendien een volwaardige kamer van. Ook wanneer u later uw woning wilt verkopen, zal deze hierdoor een stuk aantrekkelijker worden voor potentiële kopers.

Met een dakopbouw stijgt de waarde van uw woning aanzienlijk. Dit kunt u echter ook realiseren door ruimte te winnen met een dakkapel op twee verdiepingen of 2 dakkapellen naast elkaar. De kans op toezegging van de vergunning is bij een dakkapel aan twee kanten van het dak of een dubbele dakkapel met nokverhoging bovendien een stuk groter dan bij een dakopbouw.

295

Opdrachtgevers hebben via Watkosteendakkapel.nl een dubbele dakkapel laten plaatsen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ontvang vrijblijvend de prijzen van specialisten uit uw regio

Wat kosten twee dakkapellen?

De uiteindelijke kosten van twee dakkapellen zijn afhankelijk van verschillende factoren:

 • Prefab of traditionele bouw van de dakkapellen
 • Het materiaal en de afmeting van de dakkapel
 • Raamindeling en het type glas
 • Vorm van het dak en het type dakbedekking
 • Helling van het dak op uw woning
 • Extra opties zoals zonwering, rolluiken en dergelijke
 • Hoe de dakkapellen geplaatst worden: naast, boven, tegenover of haaks op elkaar

De kosten van twee dakkapellen starten bij zo’n €6.000 euro en kunnen oplopen tot een kleine €15.000 euro. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van de afmetingen. Wilt u genieten van de voordelen van twee dakkapellen tegen lage kosten? Dan kiest u voor een prefab houten dakkapel. Dit is de goedkoopste variant. Bovendien kunt u extra besparen door de afwerking aan de binnenkant zelf te doen. Voor een onderhoudsvrije dakkapel kiest u voor een 2 dakkapellen van kunststof. Hiervoor betaalt u iets meer. Een extra luxe dakkapel is een dakkapel op maat, die u volledig naar eigen wensen af laat werken. Dit is de duurste dakkapel en bovendien kunt u deze nog luxer maken met opties zoals draai-kiepramen, isolatieglas, rolluiken en screens.

Wat kost een dubbele dakkapel bij specialisten in uw regio? Vul hieronder uw postcode in!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Gratis en vrijblijvend
 • Vakkundige dakkapel specialisten vergelijken
 • Bespaar 20% tot 40%

Dubbele dakkapel prijzen

Maar wat kost een dubbele dakkapel nu precies? We hebben een paar voorbeelden van de kosten voor u onder elkaar gezet. Uitgaande van 2 losse dakkapellen van 2,5 meter breed en 1,5 meter hoog betaalt u voor plaatsing een prijs van ongeveer:

Kosten dubbele dakkapelPrefab
Traditionele bouw
Hout€6.900€7.800
Kunststof€7.600€9.300
Polyester€9.500Niet mogelijk

Zoals u ziet is dit veel voordeliger dan het plaatsen van een nokverhoging, aangezien de prijzen in dat geval starten bij zo’n €10.000,- euro.

Vergelijk de kosten van twee dakkapellen en bespaar!

Wilt u een dubbele dakkapel plaatsen op uw dak? Dan loont het om de prijzen van dakkapel specialisten te vergelijken. Door uw klus op Watkosteendakkapel.nl te plaatsen bespaart u gemiddeld 32% op de totale kosten. Of u nu twee dakkapellen boven elkaar wilt laten plaatsen, of 2 dakkapellen op 1 dakvlak. Door te kiezen voor een dakkapellen specialist van watkosteendakkapel.nl bent u niet alleen verzekerd van een scherpe prijs, maar ook van een professionele plaatsing door een gecertificeerd bedrijf.

1836 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

4523

Opdrachten geplaatst

2654

Opdrachten uitgevoerd

267

Dakkapel specialisten

Alleen dakkapel specialisten die met keurmerkproducten werken en een geldige kvk inschrijving hebben kunnen zich inschrijven op Watkosteendakkapel.nl. Alle specialisten worden continue gemonitord en zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk dakkapel specialisten uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.

Copyright © 2018