Kosten dakkapel 1 meter

Een dakkapel hoeft niet perse groot te zijn om een aanvulling op uw woning te vormen. Ook een kleine dakkapel van 1 meter zorgt al voor extra lichtinval en een ruimtelijk gevoel. Zeker bij woningen met een klassieke uitstraling, maar ook op boerderijen past deze dakkapel uitstekend. Door de huidige trend om nieuwe woningen in oude stijl te laten bouwen zien we de dakkapel van 1 meter breed weer steeds vaker terug.

Deze dakkapel biedt weinig extra praktische ruimte in de woning, maar zorgt voor een klassieke uitstraling en extra licht. In tegenstelling tot deze dakkapel dient de dakkapel 1,5 meter breed wel voor het verruimen van uw woonoppervlak. Naar wens kan ook gekozen worden voor meerdere dakkapellen van 1 meter op een ruime zolderruimte. Het voornaamste voordeel van deze dakkapel is dat u vrijwel altijd vergunningsvrij mag bouwen, zelfs aan de voorzijde van de woning. Daarmee bespaart u niet alleen tijd maar ook al gauw honderden euro’s aan vergunningskosten. Een nadeel is de relatief hoge prijs in verhouding tot grotere dakkapellen.

106

Opdrachtgevers vonden via Watkosteendakkapel.nl een dakkapel specialist voor hun dakkapel van 1 tot 1,5 meter!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Ontvang vrijblijvend de prijzen van dakkapel specialisten uit uw regio

Wat kost een dakkapel van 1 meter?

De kosten van een dakkapel van 1 meter tot 1,5 meter breed hangen af van de keuzes die u maakt. Niet alleen het materiaal, de constructie (prefab of traditioneel) en het daktype zijn hierop van invloed, maar ook de accessoires van de dakkapel. Zo moet er voor een schuin dak op zo’n 30% extra kosten gerekend worden. Een Frans balkon, waarvoor een dakkapel van een meter breed zeer geschikt is, kan de prijs met ruim de helft doen toenemen. De kosten van een dakkapel van 1,5 meter en 1 meter kunnen daarom variëren van 1.900 euro tot een kleine 6.000 euro. 

Wilt u op basis van uw wensen wat de prijs van de dakkapel wordt? Vul dan hieronder uw postcode in, omschrijf uw wensen en ontvang vrijblijvend de prijzen van specialisten uit uw regio.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat beïnvloedt de prijs van een dakkapel 1 meter breed?

Zoals hierboven vermeld zijn het type dak en het materiaal van grote invloed op de kostprijs van uw dakkapel. Daarnaast zijn ook de accessoires waar u voor kiest en het type dakkapel (prefab of maatwerk) van invloed. Heeft u voldoende aan een prijsindicatie gebaseerd op het landelijk gemiddelde? De ‘vanafprijzen’ van een dakkapel tot 1,5 meter zonder extra opties zijn in de prijstabel als volgt weer te geven:

Dakkapel 1 meterPlat dakSleepdakVerlegde nok
Hout€1.900,-€2.470,-€2.850,-
Kunststof€2.400,-€3.120,-€3.600,-
Polyester€2.850,-€3.705,-€4.275,-
Aluminium€3.300,-€4.290,-€4.950,-
Zink€3.700,-€4.810,-€5.550,-

Wat kost een dakkapel van 1 meter breed bij specialisten in uw regio? Vul hieronder uw postcode in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis en vrijblijvend
  • Vakkundige dakkapel specialisten vergelijken
  • Bespaar 20% tot 40%

Besparen op de prijs van een dakkapel 1 meter

Iedereen dakkapel leverancier werkt anders en daarom is ook iedere dakkapel anders. Wilt u de prijs voor een dakkapel 1,5 meter of 1 meter weten? Vergelijk dan diverse dakkapel specialisten voor uw klus. Dit doet u eenvoudig op watkosteendakkapel.nl. Vul uw postcode in, plaats gratis een opdracht en vergelijk gerenommeerde dakkapel specialisten uit uw eigen regio.

Door een klus te plaatsen ziet u niet alleen in één oogopslag de prijzen van een dakkapel van 1,5 meter, maar ook direct wat u bespaart. Dit bedrag kan oplopen tot maar liefst tientallen procenten van de totale kosten. Doe daarom meteen een gratis prijsvergelijk en kies vrijblijvend de aanbieder die bij uw past.

1836 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

4523

Opdrachten geplaatst

2654

Opdrachten uitgevoerd

267

Dakkapel specialisten

Alleen dakkapel specialisten die met keurmerkproducten werken en een geldige kvk inschrijving hebben kunnen zich inschrijven op Watkosteendakkapel.nl. Alle specialisten worden continue gemonitord en zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk dakkapel specialisten uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.

Copyright © 2018