Kosten dakkapel 2 meter

Een dakkapel van 2 meter breed biedt verschillende voordelen. Zo zijn de kosten van dit standaard formaat dakkapel bijvoorbeeld relatief laag. Ook past deze dakkapel op praktisch iedere woning. Zonder al te veel kosten creëert u met deze dakkapel meer licht en ruimte in uw huis. Een dakkapel van 2 meter kan bovendien vrijwel altijd vergunningsvrij gebouwd worden. Door de breedte van 2 meter en hoogte van 1,5 meter voldoet deze dakkapel namelijk aan de vergunningsvrije afmetingen van een dakkapel. Dit maakt de dakkapel 2 meter breed bijzonder populair. Er zijn echter nog een aantal andere eisen waaraan de dakkapel moet voldoen om vergunningsvrij geplaatst te worden. Bovendien vraagt u zich waarschijnlijk af: wat kost een dakkapel van 2 meter breed? Lees daarom meteen verder. 

142

Opdrachtgevers vonden via Watkosteendakkapel.nl een dakkapel specialist voor hun dakkapel van 2 tot 2,5 meter!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Ontvang vrijblijvend de prijzen van dakkapel specialisten uit uw regio

Wat kost een dakkapel van 2 meter?

De prijs bij een dakkapel van 2 meter is afhankelijk van uw wensen. Het formaat leent zich uitstekend voor een prefab dakkapel, wat voordeliger is dan een traditionele dakkapel. Daarnaast is het materiaal waaruit de dakkapel vervaardigd wordt belangrijk voor de kostprijs van de dakkapel. Zo kan er hout, aluminium, kunststof, polyester of zink gebruikt worden. Al deze materialen en hun afwerking hebben verschillende kostprijzen. Heeft u extra wensen zoals rolluiken, screens of ventilatieroosters? Dan brengt dit extra kosten met zich mee. Ook het type dak dat op uw dakkapel geplaatst moet worden weegt mee. Voor een kleinere dakkapel dan 2,5 meter is de prijs zo’n 2.900 euro inclusief BTW en plaatsen. Wilt u in plaats van de standaard hoogte van 1,5 meter een dakkapel van 2 meter hoog? Houd dan rekening met ongeveer 20% extra kosten. 

Welke factoren beïnvloeden de kosten bij een dakkapel tot 2,5 meter?

De kosten bij een dakkapel van 2 meter breed variëren enorm per dakkapel specialist. Om u een indicatie te geven waar een dakkapel 2 meter met de prijs begint, kunt u in onderstaande tabel de prijzen per materiaal en type dak bekijken. 

Let op: de getoonde prijzen zijn prijsindicaties, gebaseerd op het landelijk gemiddelde. Bent u benieuwd naar de exacte prijs op basis van uw wensen? Vul dan uw postcode in, plaats gratis een klus op Watkosteendakkapel.nl, ontvang van verschillende leveranciers een kostenoverzicht en vergelijk.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Materiaal / daktypePlat dakSleepdakVerlegde nokVerhoogde nok
Hout€2.900€3.775€4.350€5.800
Kunststof€3.200€4.150€4.800€6.400
Polyester€3.600€4.860€5.400€7.200
Aluminium€3.900€5.070€5.850€7.800
Zink€4.300€5.590€6.450€8.600

Wat kost een dakkapel van 2 of 2,5 meter breed bij specialisten in uw regio? Vul hieronder uw postcode in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis en vrijblijvend
  • Vakkundige dakkapel specialisten vergelijken
  • Bespaar 20% tot 40%

Vergelijk de dakkapel prijzen van 2 meter en bespaar

Om antwoord te krijgen op de vraag ‘Wat kost een dakkapel van 2 of 2,5 meter?’ is het belangrijk om uw wensen te inventariseren. Daarnaast is het belangrijk om goed te vergelijken. Dit doet u door eenvoudig en geheel gratis uw klus op Watkosteendakkapel.nl plaatsen. Plaats vandaag nog een klus en vergelijk gratis diverse dakkapel aanbieders. Zo ziet u direct wat de kosten voor een dakkapel van 2 meter naar uw wensen zijn en wat u daarop bespaart.

1836 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

4523

Opdrachten geplaatst

2654

Opdrachten uitgevoerd

267

Dakkapel specialisten

Alleen dakkapel specialisten die met keurmerkproducten werken en een geldige kvk inschrijving hebben kunnen zich inschrijven op Watkosteendakkapel.nl. Alle specialisten worden continue gemonitord en zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk dakkapel specialisten uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.

Copyright © 2018