Dakkapel reinigen kosten

Is uw dakkapel vervuild of is deze gemaakt van onderhoudsgevoelig materiaal? Dan is het nodig om de dakkapel periodiek goed schoon te maken en ook schoon te houden. Door de positie op het dak wordt een dakkapel namelijk snel vuil. Hierdoor is het nodig om eens per jaar de zijwangen, rolluiken en het dak van de dakkapel schoon te maken. Waarschijnlijk maakt u de ramen al regelmatig schoon of laat u dit doen. Echter wordt met het reinigen van een dakkapel: de complete dakkapel schoonmaken bedoelt.

Wanneer u een dakkapel laat plaatsen dan kunt u kiezen voor een donkere kleur waardoor het vuil minder snel te zien. Dit betekent echter niet dat het vuil niet aanwezig is. Ook de kwaliteit van het materiaal is belangrijk: hoewel een Trespa dakkapel reinigen minder vaak nodig is, moet u een goedkopere kunststof dakkapel regelmatiger schoongemaakt worden. Deze wordt immers sneller vuil en bovendien kan het vuil in het kunststof trekken.

Bent u benieuwd wat voor een dakkapel reinigen de kosten zijn? U leest het hier. Door via Watkosteendakkapel.nl specialisten te vergelijken kunt u bovendien voordelig uw dakkapel laten schoonmaken.

512

Opdrachtgevers hebben via Watkosteendakkapel.nl hun dakkapel laten renoveren

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ontvang vrijblijvend de prijzen van specialisten uit uw regio

Wat kost een dakkapel schoonmaken?

Wilt u weten wat het kost om een dakkapel schoon te laten maken? Dan heeft u twee keuzes. U kunt kiezen voor een onderhoudscontract waarbij de volgende zaken inclusief zijn:

 • afvoeren checken
 • waxen van aluminium en kunststof
 • kleine beschadiging in de verf herstellen
 • dakkapel reinigen

Of u controleert zelf de afvoeren en u betaalt alleen voor het schoonmaken van de dakkapel een vaste prijs per schoonmaakbeurt. Bent u benieuwd naar de gemiddelde kosten? Bekijk hieronder de gemiddelde prijzen op landelijk niveau.

 • Kleine dakkapel laten schoonmaken €60
 • Middelgrote dakkapel laten reinigen €90
 • Grote dakkapel schoonmaken €120

Wat kost een dakkapel reinigen bij specialisten in uw regio? Vul hieronder uw postcode in!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Gratis en vrijblijvend
 • Vakkundige dakkapel specialisten vergelijken
 • Bespaar 20% tot 40%

Tips om uw dakkapel zelf te reinigen

Vindt u de prijzen voor het reinigen van een dakkapel te hoog? Dan kunt u natuurlijk ook uw dakkapel zelf schoonmaken. Dakkapellen liggen echter erg hoog van de grond en altijd op een schuin dak. Veilig de dakkapel schoonmaken is daarom lastig. Heeft u geen hoogtevrees en bent u handig? Dan helpen we u graag met een paar tips.

Dakkapel schoonmaken tips (4 tips)

 1. Waarmee de dakkapel schoonmaken? Niet met de hogedrukreiniger! Dan kunt u de verf of beschermlaag van de dakkapel beschadigen.
 2. Hoe de dakkapel schoonmaken? Wel met allesreiniger of afwasmiddel. Hardnekkige schoonmaakmiddelen zoals chloor of Cif kunnen beschadigingen aanrichten. Reinigt u een kunststof dakkapel met Cif? Dan kunnen er krassen in het materiaal komen.
 3. Welke onderdelen? Alle delen van een dakkapel (van zijwangen tot boeidelen en ramen) kunnen schoongemaakt worden. Vergeet ook niet de afvoer en het rolluik van de dakkapel schoon te maken. 
 4. Bij een polyester dakkapel is schoonmaken met een licht sopje voldoende.

Specialisten vergelijken en uw dakkapel goedkoop laten schoonmaken

Voor een antwoord op de vraag ‘Wat kost een dakkapel reinigen?’ kunt u hier uw klus plaatsen en ontvangt u van verschillende schoonmaakbedrijven uit uw regio een prijsopgave op maat. Bovendien kunt u door meerdere dakkapel specialisten te vergelijken tot 40% besparen. Dakkapellen laten reinigen door een specialist uit uw eigen regio levert u bovendien een aardige besparing op de voorrijkosten op.

1836 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

4523

Opdrachten geplaatst

2654

Opdrachten uitgevoerd

267

Dakkapel specialisten

Alleen dakkapel specialisten die met keurmerkproducten werken en een geldige kvk inschrijving hebben kunnen zich inschrijven op Watkosteendakkapel.nl. Alle specialisten worden continue gemonitord en zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk dakkapel specialisten uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.

Copyright © 2018