Kosten dakkapel 10 meter

Met een dakkapel van 10 tot 10,5 meter breed verbetert u uw woning aanzienlijk. Deze dakkapel zorgt niet alleen voor een hogere waarde van uw woning, maar vooral voor meer woongenot. Met een dakkapel van 10 meter breed creëert u tot wel 20 m2 extra leefruimte. Hierdoor ontstaan tal van mogelijkheden. Zo maakt u van de ruimte een zeer grote slaapkamer en wordt het ruimtelijke gevoel dankzij het vele daglicht sterk verbetert. Of wat dacht u van een grote badkamer met plaats voor wellness voorzieningen? De mogelijkheden met een dakkapel van 10 meter zijn eindeloos.

Relatief goedkoop

Bovendien is een dakkapel van 10 meter relatief goedkoop. Per strekkende meter liggen de kosten namelijk lager dan voor kleinere dakkapellen. Wilt u toch een kleinere dakkapel, maar zijn de buren ook geïnteresseerd in het plaatsen van een dakkapel? Dan kunt u overwegen om samen een dakkapel van 10 meter breed te laten plaatsen. Zo heeft u beide 5 meter dakkapel, goed voor maximaal 10 m2 extra leefruimte.

62

Opdrachtgevers vonden via Watkosteendakkapel.nl een dakkapel specialist voor hun dakkapel tot 10,5 meter!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Ontvang vrijblijvend de prijzen van dakkapel specialisten uit uw regio

Wat kost een dakkapel van 10 meter?

De kosten van een dakkapel zijn sterk afhankelijk van de constructie (prefab of traditionele bouw), het materiaal, de vorm van het dak en de extra opties waar u voor kiest. Wilt u een grote kostenpost besparen? Overweeg dan de aanschaf van een casco dakkapel van 10 meter breed. Deze kost gemiddeld 8.200 euro. Houd er echter wel rekening mee dat de dakkapel nog helemaal afgewerkt moet worden. Koop een casco dakkapel daarom alleen indien u handig bent.

Voorbeelden van de kosten bij een dakkapel van 10 meter

Kiest u toch voor een afgewerkte dakkapel? Dan is een antwoord op de vraag ‘Wat kost een dakkapel van 10 meter?’ nog steeds lastig te geven. Vooral door de grootte liggen de prijzen van de verschillende constructies, daktypes en materialen ver uit elkaar. Bekijk de gemiddelde prijsindicaties hieronder.

Dakkapel 10 meterPrijs
Kunststof€11.000
Keralit€11.800
Houten€12.500

De bovenstaande indicaties zijn inclusief btw voor een prefab dakkapel met 2 vaste ramen en 3 draai-kiepramen. De prijzen van een maatwerk dakkapel kunnen bij een breedte van 10 meter echter aanzienlijk hoger liggen. Het voordeel van een traditionele bouw is dat uw dakkapel helemaal naar wens vormgegeven kan worden.

Waar moet u op letten?

Bij het plaatsen van een dakkapel van 10 meter, prefab of traditionele bouw, heeft u in veel gevallen een vergunning nodig. De afmeting voldoet namelijk niet altijd aan de eisen wat betreft de maximumafmetingen van een vergunningsvrije dakkapel.

Wat kost een dakkapel van 10 meter bij specialisten in uw regio? Vul hieronder uw postcode in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis en vrijblijvend
  • Vakkundige dakkapel specialisten vergelijken
  • Bespaar 20% tot 40%

Vergelijk de prijs voor een dakkapel 10 meter en bespaar meteen

Om kosten te besparen kunt u ervoor kiezen om een casco dakkapel van 10 meter te kopen. Onderschat het zelf afwerken van een dakkapel echter niet. De grootste besparing realiseert u door op Watkosteendakkapel.nl de prijzen van dakkapel specialisten te vergelijken.

Plaats uw klus en ontvang diverse offertes van vakkundige dakkapel specialisten. Zo ziet u niet alleen wat de kosten zijn, maar ook direct wat u bij de verschillende leveranciers bespaart. Kiest u voor een regionale dakkapel specialist? Dan bespaart u bovendien op de voorrijkosten.

1836 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

4523

Opdrachten geplaatst

2654

Opdrachten uitgevoerd

267

Dakkapel specialisten

Alleen dakkapel specialisten die met keurmerkproducten werken en een geldige kvk inschrijving hebben kunnen zich inschrijven op Watkosteendakkapel.nl. Alle specialisten worden continue gemonitord en zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk dakkapel specialisten uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.

Copyright © 2018