Kosten nieuw dakkapel dak

Een stevig dak op uw dakkapel is belangrijk en voorkomt problemen zoals lekkage. Met een nieuw dak realiseert u bijvoorbeeld een betere aansluiting voor een dicht dak. Bovendien kan een nieuw dak de isolatie verbeteren.

Wilt u uw houten of kunststof dakkapel dak laten vernieuwen? Is het dan verstandig om een nieuw dak op uw dakkapel te laten plaatsen of is het huidige dak te repareren? Lees hier met welke zaken en kosten u rekening houdt. Wilt u de exacte prijzen weten? Plaats dan gratis uw klus op Watkosteendakkapel.nl en ontvang de prijzen van specialisten uit uw regio.

512

Opdrachtgevers hebben via Watkosteendakkapel.nl een nieuw dakkapel dak laten plaatsen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ontvang vrijblijvend de prijzen van specialisten uit uw regio

Repareren of vervangen van uw dakkapel dak

Is het dak op uw dakkapel (redelijk) nieuw? Dan kunt u het laten repareren en zijn de kosten lager dan bij het vervangen van het dak. Het voordeel van het plaatsen van een nieuw dak is dat deze nog vele jaren meegaat. Vooral bij een verouderd dak zal vervanging lonen. Ook kunt u het dak bij vervanging opnieuw laten isoleren en kiezen voor bijvoorbeeld een koud of warm dak. Bij een koud dak wordt de isolatie onder de dragende constructie geplaatst en bij een warm dak aan de buitenzijde. Deze isolatiemethoden kunnen voor een flinke besparing op de energiekosten zorgen.

Er zijn echter nog meer mogelijkheden voor een nieuw dakkapel dak. Zo kunt u het dak verhogen of voor een andere vorm kiezen. Daarna kiest u de isolatie, de dikte van het dak en het materiaal van de dakbedekking. Afhankelijk van het dak op uw woning kunt u voor de dakconstructie van een dakkapel kiezen voor:

 • Schuin dak
 • Plat dak
 • Sterk hellend dak
 • Flauw dak
 • Puntdak
 • Laag dak
 • Rond dak

Wat kost een nieuw dakkapel dak bij specialisten in uw regio? Vul hieronder uw postcode in!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Gratis en vrijblijvend
 • Vakkundige dakkapel specialisten vergelijken
 • Bespaar 20% tot 40%

Prijzen voor een nieuw dak op uw dakkapel

De kosten voor het plaatsen van een nieuw dakkapel dak zijn per materiaal verschillend. Hieronder ziet u een indicatie van de prijzen. De prijzen voor een schuin dak liggen hoger. Dit komt doordat er meer tijd en materiaal nodig is om een schuin dak op uw dakkapel te bouwen.

Dakbedekking voor een plat dakGemiddelde prijs per m2
PVC (kunststof)
Polyester€40 - €45
EPDM€45 - €55
Bitumen dak lood€35 - €45
Schuin dak
Dakpannen€50 - €60
Leien dak€70 - €80
Aluminium dak€55 - €65
Zinken dak€85 - €95
Rieten dak€90 - €100
Koperen dak€120 - €140
Glazen dakOp aanvraag

Wat kost nieuw dak dakkapel? Prijzen vergelijken

Hoeveel kost een nieuw dak met dakkapel wanneer u het geheel aan uw wensen aanpast? Omdat ieder dak uniek is krijgt u ook bij iedere aannemer een andere prijs. Plaats daarom gratis uw klus op Watkosteendakkapel.nl. Met een snelle prijsvergelijk ontvangt u de prijzen van diverse dakkapel specialisten uit uw regio. Zo bespaart u al snel 30% op de kosten van een nieuw dak voor uw dakkapel.

1836 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

4523

Opdrachten geplaatst

2654

Opdrachten uitgevoerd

267

Dakkapel specialisten

Alleen dakkapel specialisten die met keurmerkproducten werken en een geldige kvk inschrijving hebben kunnen zich inschrijven op Watkosteendakkapel.nl. Alle specialisten worden continue gemonitord en zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk dakkapel specialisten uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.

Copyright © 2018