Vakkundig de dakkapel aftimmeren en afwerken

Wat de afwerking van uw dakkapel kost, hangt voor een groot deel af van de methode die gebruikt wordt. De dakkapel laten aftimmeren is het meest populair. Voor de afwerking wordt dan gipsplaat, hout of spaanplaat gebruikt. Indien gewenst wordt hierbij ook het isolatiemateriaal aangebracht. U kunt de dakkapel zelf aftimmeren of dit door een specialist laten doen. Kiest u voor uitbesteden? Dan vraagt u zich wellicht af: Wat kost het aftimmeren van de dakkapel en welke afwerkingsmogelijkheden zijn er? Lees daarom meteen verder.

183

Opdrachtgevers hebben via Watkosteendakkapel.nl hun dakkapel laten aftimmeren!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ontvang vrijblijvend de prijzen van vakmannen uit uw regio

Wat kost de afwerking van een dakkapel?

Een dakkapel afwerken houdt in dat de dakkapel aan de buitenkant en de binnenkant afgetimmerd wordt. Hierbij moet u niet alleen denken aan het aftimmeren van de dakkapel zelf, maar ook van het installeren van extra onderdelen zoals kozijnen met vensterbank, elektra, verlichting, opbergvakken en raamdecoratie.

U kunt uw dakkapel zelf aftimmeren of het aan de specialist overlaten. Bij het zelf afwerken van de dakkapel betaalt u natuurlijk alleen de materiaalkosten. De dakkapel laten afwerken betekent dat u rekening moet houden met extra kosten: de arbeidskosten. De arbeidskosten bedragen tussen de 30 en 45 euro per uur inclusief btw.

Wat kost een dakkapel aftimmeren door een dakkapel vakman uit uw regio? Vul hieronder uw postcode in!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Gratis en vrijblijvend
 • Vakkundige dakkapel specialisten vergelijken
 • Bespaar 20% tot 40%

De dakkapel afwerken? Deze factoren bepalen de kosten:

Wat de kosten voor het aftimmeren van de dakkapel uiteindelijk worden hangt dus af van het aantal werkuren, de kosten van de materialen en de extra’s die u kiest. De dakkapel aan de buitenkant aftimmeren is overigens vaak niet of nauwelijks nodig. Dit wordt namelijk door de buitenbeplating verzorgt. De binnenkant van de dakkapel heeft echter wel een goede afwerking nodig. Uw opties op een rijtje:

 • Het laten afwerken van de dakkapel of de dakkapel zelf aftimmeren. Kiest u voor het zelf aftimmeren van de dakkapel? Dan bespaart u op arbeidskosten.
 • De afwerking: alleen stucwerk zonder naden, spaanplaten, of gipswerk op een vlakke constructie. Gipsplaten zijn dan wel goedkoper in aanschaf maar wel de het duurst om deze strak af te werken.
 • Het al dan niet laten aanbrengen van isolatie in de dakkapel. Door deze zo goed mogelijk te isoleren betaalt u voor het afwerken van de dakkapel meer, maar u bespaart op de energierekening.
 • Het schilderwerk: wilt u bijvoorbeeld zelf de muren sauzen of laat u deze bespuiten met latexverf?
 • De extra’s waar u voor kiest, bijvoorbeeld: ventilatie, verlichting, gordijnen, jaloezieën, rolluiken, screens, hang- en sluitwerk.
 • De grootte van de dakkapel

 

Vergelijk prijzen voor de dakkapel afwerking bij diverse vakmannen

Het antwoord op de vraag ‘Wat kost een dakkapel aftimmeren?’ is dus van een heleboel factoren afhankelijk. Goed prijsvergelijk heeft daarom een behoorlijke invloed op wat het aftimmeren van de dakkapel gaat kosten. Omdat de prijs voor het aftimmeren van uw dakkapel afhankelijk is van zoveel factoren, kunt u het beste de maten opgeven en een offerte op maat laten maken. Dat doet u eenvoudig via Watkosteendakkapel.nl. Vul hieronder uw postcode in, plaats gratis een klus en vergelijk eenvoudig diverse vakmannen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Wij adviseren u hierbij om te kiezen voor een lokaal vakbedrijf. Hiermee bespaart u op de voorrijkosten en de totale prijs voor het afwerken van de dakkapel. Plaats direct uw klus en vergelijk eenvoudig diverse aanbieders om voordelig uw dakkapel te laten aftimmeren.

 

1836 opdrachtgevers
beoordeelde onze dienst met een 8,5.

4523

Opdrachten geplaatst

2654

Opdrachten uitgevoerd

267

Dakkapel specialisten

Alleen dakkapel specialisten die met keurmerkproducten werken en een geldige kvk inschrijving hebben kunnen zich inschrijven op Watkosteendakkapel.nl. Alle specialisten worden continue gemonitord en zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk dakkapel specialisten uit uw regio op basis van de offerte, reactie en prijs.

Copyright © 2018